BANNER22-1(1)
BANNER3
banner111
49fe65cf

Ngeunaan perusahaan urang

Naon anu urang laksanakeun?

Diadegkeun dina Jan.29, 2003, Lokasina di wewengkon industri, kami ahli dina manufaktur asam amino jeung turunan na.Dina 2011, proyék transformasi teknis fase AA dilaksanakeun, kalayan dua jalur produksi asam amino anyar sareng hiji jalur produksi panengah farmasi, sareng langkung ti 5000 méter pasagi bengkel produksi diwangun dumasar kana standar GMP nasional.

nempo leuwih

Produk panas

produk urang

Taroskeun kami pikeun langkung seueur sampel albeum

Ngudag kualitas kaunggulan

INQUIY AYEUNA
  • Production Capacity

    Kapasitas Produksi

    Chengdu Baishixing nawiskeun pabrik pabrik asam amino gram ka kelas kilogram di Cina.

  • OUR SERVICES

    LAYANAN KAMI

    Sampel
    Bahan Lambaran Data Aman
    Sertipikat Analisis

  • OUR MISSION

    MISI URANG

    Chengdu Baishixing nekad nyieun kontribusi tangtu pikeun ngembangkeun ubar manusa jeung industri pangan.

Inpo panganyarna

warta

Upami urang ngahaja ngabocorkeun alanyl-l-tirosin nalika nganggo éta, kumaha urang tiasa ngatasi éta kalayan leres?Chengdu Baishixing nétélakeun léngkah-léngkahna: 1.Lamun kaseuseup Lamun dihirupan, pindahkeun jalma kana hawa seger.Lamun teu engapan, méré réspirasi jieunan.

Élmuwan biomédis kedah ngalakukeun langkung seueur pikeun ningkatkeun relevansi sareng reproducibility panalungtikan budaya sél

Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun.Ku neraskeun ngotéktak halaman wéb ieu, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.Inpo leuwih.Aya kabutuhan urgent pikeun laporan panilitian biomedis sél mamalia janten langkung standar sareng detil, sareng langkung hadé ngontrol sareng ngukur lingkungan ...

Ngurangan résiko kultur sél: Janten pinter ngeunaan polusi

Nalika ngabudayakeun sél in vitro, teu aya sistem imun lokal atanapi sistemik anu pas pikeun ngajaga budaya dua sareng tilu diménsi tina patogén oportunistik, boh baktéri, fungi, atanapi virus.Tina rupa-rupa sumber poténsial, aranjeunna tiasa gancang ngawasa budaya, mangaruhan dinamika ...